Praktiske opplysninger

Elreg AS har alltid satt kundene i fokus.

Uten stadig å forbedre produktene etter kundenes behov og ønsker, ville vi ikke overlevd. Friheten til å utvikle, forbedre og integrere nye produkter har vært ledetråden i vår bedrift, og har bidratt til å skape et spennende og kvalitetsfullt tilbud.

For å vise at vi setter stor pris på våre kunder har vi laget denne informasjonsguide til hjelp for Dem, slik at De får levert våre produkter på en rask og grei måte.

Når De kontakter oss, får De en personlig kontakt, som hjelper Dem med alle detaljer ved kjøpet. Vi deler all vår kunnskap vedrørende vårt sortiment med Dem, og gir gode råd i valget mellom forskjellige produkter, og hjelper til med å beregne og velge ut produkter som kompletterer Deres bestilling. Vi sender gjerne volumbaserte tilbud ved større forespørsler.

For å gjøre det enklest mulig  for Dem, har vi her besvart de mest stilte spørsmål.

 Jeg vil bestille varer fra Elreg AS......(hvem skal jeg snakke med)?

Alle hos Elreg AS kan ta imot Deres bestilling, og sørge for at ordren går til produksjonen, og sørge for at De får varen til riktig leveringstid og avtalt pris.

Våre erfarne folk vil gi Dem som kunde best mulig service. Hvis De er usikker på hvilket produkt De ønsker, eller har tekniske spørsmål, ring til Terje Sparengen, vår dyktige utviklingsleder, eller Geir Jenssen (daglig leder) som gjerne hjelper til. De vil være behjelpelige med å svare på alle Deres spørsmål, og gi råd om hvilke produkt som passer best til nettopp Deres applikasjon.

 Jeg vil legge inn en ordre hos Elreg AS......(hva gjør jeg nå)?

Det enkleste er å registrer deg som kunde via vår web side, og legge inn din bestilling direkte.
I løpet av få minutter vil da din ordre være registrert her i systemet, og oppdatert med eventuelle avtale rabatter.

Men du kan selvsagt også ringe inn Deres bestilling tlf. (+47) 22105060, sende en fax nr. (+47) 2210503, eller sende bestillingen på vår e-mail: logistikk@elreg.no.
Husk å oppgi følgende: Fakturaadresse, leveringsadresse, ønsket leveringstidspunkt, kontaktperson og selvfølgelig Deres navn og bestillingsnummer.

Velkommen med Deres ordre !

Fraktkostnader ....

Fraktkostnader beregnes automatisk på din bestilling basert på volum og vekt, og du kan sjekke den via din handlekurv.
Vær oppmerksom på at når volum eller vekt overstiger våre faste variabler i systemet, vil du få en melding før du sluttfører din bestilling om at Elreg beregner kostnadene i ettertid.

Hvor lang leveringstid  ........ ?

Normal leveringstid fra bestilling til varen blir sendt fra oss er 2 dager. Dersom produktet må klargjøres f.eks strømforsyning i skap er typisk leveringstid 1 uke.
Dersom det er viktig å få varen levert veldig raskt gir De oss beskjed, og vi i Elreg vil gjøre alt vi kan for å få levert varen så raskt som mulig.
Ved større bestillinger avtales leveringstid spesielt.

 Jeg har bestilt varer hos Elreg, men de har ikke kommet til avtalt tid .....

Kontakt oss via telefon, eller sende en epost til logistikk@elreg.no og det vil umiddelbart gjøres nødvendige undersøkelser, og sørger for at varen kommer Dem ihende så fort som mulig.

 Jeg har fått varene, men har problemer med tilkoblingen, eller å få de til å virke ...

Kontakt vår produktansvarlig, Terje Sparengen terje@elreg.no, som umiddelbart vil gi Dem høyeste prioritet og sørge for at problemet blir løst så fort som overhode mulig.

Produktene som Elreg selger, hvor er de utviklet og hvor blir de produsert ?

Alle våre produkter er utviklet av Elreg her i Oslo, og i vår utviklingsavdeling foregå det til enhver tid utvikling av nye produkter. Produktene blir produsert hos oss, eller hos en av våre underleverandører i Norge eller øvrige underleverandører rundt omkring i verden.

For å ha full kontroll på kvaliteten på det vi leverer, vil all testing, sammenstilling,kalibrering og sluttkontroll foregår i vår produksjonsavdeling i Norge uavhengig av hvor de blir produsert.

Hvor lang garanti er det på produktene, og hva skjer dersom produktet utgår ?

Garantitiden er 12 måneder fra leveringsdato til firmakunder, og i hht kjøpsloven for privatkunder.  Vi yter selvfølgelig full support også på samtlige enheter vi har levert, ca. 32.000 stk. pr. 01.01.2016.Våre kunder kan dermed føle seg helt trygge på at våre produkter er et sikkert valg, også med tanke på support i mange år, selv etter at produktet eventuelt er gått ut av produksjon eller erstattet med nye produkter.

Driver Elreg AS kun med salg av standard strømforsyninger ?

Nei, Elreg har bygget opp en utviklingsavdeling med avanserte DAK-anlegg for kretskort og mekanisk utvikling, og det meste inne software utvikling, som gjør at vi påtar oss mange typer oppdrag .

Dette har resultert i at vi i nå over 30 år har utviklet alt fra enkle produkter til meget avanserte produkter og applikasjoner for mange kunder. Samtidig foretar vi selvfølgelig også custom-design av alle typer strømforsyninger om det er ønskelig.

Ta gjerne kontakt, og spør om referanser.

Hvor mye vil det koste å utvikle et produkt hos Elreg AS. ?

Vi gir gjerne en fast pris på utvikling enten det er kun er utlegg av printkort, eller komplett utvikling med software og hardware frem til ferdig produkt klare for serieproduksjon. Vår kompetanse og erfaring gjør at vi som et fåtall av selskaper i Norge kan tilby avansert utvikling av alle typer applikasjoner på fast pris. Da vil De som kunde også vite eksakt hva det vil koste å realisere et prosjekt fra A - Å. Vi assisterer også med å få produkter godkjent og sertifisert i henhold til gjeldene regelverk for alle typer produkter om det er ønskelig. Vi gir også gjerne tilbud på leveranser av komplette produkter ferdig produsert og testet og klare for salg.

Test oss. De får en rask tilbakemelding med faste priser og leveringstider.

Hvordan beregner jeg størrelsen på strømforsyningen, og hvor store batterier må jeg ha ?

Ta kontakt, og vi er behjelpelig med slike beregninger. De er en assistanse vi selvsagt gir gratis til våre kunder.